Ara

AKRAN ZORBALIĞI NEDİR?

Ara

Siirt Valiliğinin koordinesinde düzenlenen kitap fuarına il genelinde olan yoğun ilgiyle birlikte okulumuz öğrencilerince de hem mutluluk sağladığı gibi hem de kendilerinde de yoğun bir ilgi ve merak uyandırmıştır.

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim döneminde okul sporları kapsamında yapılan Hentbol maçında okulumuz 1. olmuştur. Bu başarının mimarı olan Mesut ÖZDEMİR hocamıza Sonsuz şükranlarımızı sunarız.Öğrencilerimizi de başarılarından ötürü kutlarız.

Kas

Ülkemizin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Öncelikle Okul Müdürümüz Sayın Musa AYTAÇ bey efendinin koordinesi ile öğretmenlerimize hazırlanan Bu özel gün olan Öğretmenler Günü kutlama etkinliği ve Kıymetli Öğretmenlerimizin hediyeleri  Hepimizi çok mutlu etti. Sayın Müdürümüz ve Kıymetli öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür eder tekrardan herkesin öğretmenler gününü ayrı ayrı kutlarız.

Psikolojik Sağlamlık

Kas

Öğrencilerimizde Bilimsel farkındalığı yaratmak ve bilim iletişimini kazandırmak amacıyla öğrencilerimize eğitim veren Sayın Emrah İSTEK hocamıza sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Kas

Öğretmenlerimizin ve yöneticlermizin 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ara tatilde ÖBA üzerinden alacakları seminer eğitimlerinden, şimdiden Eğitimi alacak herkese başarılar dileriz.Aşağıda seminer takvimi ve konuları tabloda belirtilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yastır. 10 Kasım gününü kapsayan Atatürk Haftası ise Atatürk'ün yurt genelinde anıldığı, ilke ve devrimlerinin anlatıldığı, radyo ve televizyonda konuşmalarının kendi sesinden yayımlandığı, Atatürk'le ilgili filmlerin gösterildiği; 10-16 Kasım tarihleri arasına karşılık gelen haftaya denir.

10 Kasım günleri saat 09.05'te çalan siren sesleriyle birlikte Türkiye genelinde 2 dakika süreyle Atatürk anısına saygı duruşuna geçilmektedir.

Okulumuz Ssoyal Bilgiler Öğretmeni Nusret TEZ in koordinesinde ve diğer öğretmenlerimizin katkısıylaa yapılan anma programından ötürü Öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nezahat hanımın yürütmüş olduğu Değerler Kulübü Çalışmalarında dış mekan olark öğrenciler Siirt gençlik merkezinde çok şeçitli sosyal aktivitelerle bir araya gelerek mutlu olmuşlardır.Emek veren öğretmenimiz ve Gençlik merkezi çalışaanlarına şükranlarımızı sunarız.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin katılmış oldukları sınavlarda başarılı olmaları sonucu Okul idaresi ve öğretmenler tarafından ödüllendirildiler.

Ekm

Sevgili öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz TAVŞAN 'ın öğrencilerimizle birlikte yapmış olduğu sabah ısınma egzersizleri çocukları mutlu etmiştir.