Eyl

Okulumuzun ev sahipliği yaptığı Sosyal Bilgiler Öğretmenliği İl zümre Toplantısına katılım sağlandı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Şahabettin OLĞAÇ Bey ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Tevfik OLGUNOĞLU bey'in katılım göstermeleri Öğretmenleri memnun ve mutlu etmiştir. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Şahabettin Bey Öğretmenlerle çok anlamlı ve kıymetli bilgiler paylaşmış olup, zümre toplantılarının önemi üzerinden durmuştur.

Eyl

Aşırı şeker tüketiminin insan sağlığını olumsuz etkilediği, obeziteden hipertansiyona, kalp-damar hastalıklarından kronik böbrek yetmezliğine ve depresyona kadar birçok hastalığı tetiklemesi ile devletin sağlık giderlerini arttırması gerçeğinden yola çıkan Türk Böbrek Vakfı, 19–25 Eylül tarihlerini “Dünya Şeker Haftası olarak kutlamaktadır.

Ağu

Adres kayıt sistemine göre okulumuz adres bölgesinde bulunan Kıymetli Ööğrencilerimizi ve Kıymetli velilerimizi kayıt için okulumuza bekliyoruz.

Kas

Trafik polislerimiz trafik kuralları eğitimi verdiler.Uygulamalı parkurda çocuklar hem eğlendi hem öğrendiler.Emeği geçen herkese  teşekkür ediyoruz.

"Uyulan her kural bizi hayata bağlar"

Haz

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize, ziyaretimize gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Spora vereceğimiz mana, gençliğe vereceğimiz mananın öz kardeşidir.

(Peyami safa)